Rhodos

Vanaf €332,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Hotel Mitsis La Vita

Hotel Mitsis La Vita
Sunweb Zomer

Voor een hotel met een geweldige, centrale ligging ben je bij Hotel Mitsis La Vita aan het goede adres; midden in het bruisende centrum van Rhodos-stad. Goede tavernes, leuke winkels en gezellige bars en discotheken zijn hier binnen handbereik. En je kunt ook zo op het strand liggen, want het ligt voor de deur van het Mitsis hotel.

Vanaf €434.00 Meer informatie Boek reis

App. Perla Marina

App. Perla Marina
Sunweb Zomer

Appartementen Perla Marina liggen in het zelfde gebouw als het museum van Mineralogie en Paleontologie. Fossielen en de mooiste mineralen zijn binnen handbereik te bezichtigen vanuit deze goed onderhouden, moderne appartementen. Zowel het strand als de leuke badplaats Ialyssos zijn met een gezellige wandeling te bereiken. De Nederlands sprekende eigenaar deelt graag zijn tips over de omgeving. Het à-la-carte restaurant verzorgt de lekkerste maaltijden waar je in de sfeervolle tuin bij de appartementen van kan genieten.

Vanaf €324.00 Meer informatie Boek reis

Hotel Aquarium View

Hotel Aquarium View
Suntip.nl

Ligging:Aquarium View Hotel ligt op ongeveer 50 meter van het openbare strand, gescheiden door een weg, en op circa 600 meter van het levendige centrum van Rhodos. Stad. Op korte loopafstand vindt...

Vanaf €396.00 Meer informatie Boek reis