Hotel Ferrera Blanca

Ferrera Blanca heeft een geweldige ligging. Het ligt maar een paar stappen verwijderd van het strand! Er worden een hoop activiteiten voor volwassenen en kinderen georganiseerd en iedere avond wordt er gezorgd voor een professionele show, live muziek of een leuk spel. Het buffetrestaurant bevindt zich bij het zwembad en zorgt voor het ultieme vakantiegevoel; het restaurant biedt namelijk uitzicht op het strand!

Vanaf €499,00
 
 

Vergelijkbare reizen

THB- Gran Playa (hotel)

THB- Gran Playa (hotel)
Kras.nl

Vakantie Ca'n Picafort met verblijf in een 4-sterren hotel o.b.v. logies en ontbijt

Vanaf €289.00 Meer informatie Boek reis

Zafiro Ca'n Picafort

Zafiro Ca'n Picafort
TUI.nl

Zoek jij een luxe vakantie in het noorden van Mallorca? Boek dan Zafiro Ca'n Picafort! Deze accommodatie heeft het allemaal; moderne faciliteiten, mooie appartementen en een splashpool voor de kids. Ook de vriendelijke service en uitstekende keuken zullen bijdragen aan een wereldvakantie.

Vanaf €288.00 Meer informatie Boek reis

Hotel JS Yate

Hotel JS Yate
Sunweb Zomer

Hotel JS Yate is gelegen nabij het centrum van Ca'n Picafort en op circa 100 meter van het strand. Hier vind je een prachtig, bijna wit zandstrand en helderblauw water. In het hotel is het rustig doordat het niet direct aan de boulevard ligt. Het personeel is zeer vriendelijk en probeert aan al je wensen te voldoen. De kamers zijn modern ingericht, net als de rest van het hotel. Het zwembad ligt bij het hippe terras waar je goed kunt genieten in de zon. Fijne vakantie!

Vanaf €399.00 Meer informatie Boek reis