Kusadasi

Vanaf €0,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Batihan Beach Resort

Batihan Beach Resort
TUI.nl

Frisse kamers, drie leuke glijbanen en de hele dag door cocktails, ijsjes en Turkse mezze. Hier waan je je in een dorp. Met een bakker om je broodjes te halen, een beach bar om te chillen aan zee en volop actie om je dag te vullen. Geniet heerlijk van het zonnetje in dit familievriendelijke hotel. Batihan Beach Resort ligt direct aan Long Beach, het mooiste strand van Kusadasi. Werken aan je kleurtje op het strand, wandelen door de levendige groene tuin of een verfrissende duik in een van de zwembaden. Het kan hier allemaal. En droom je over opstaan en direct het water in? Kies dan voor de Select Familiesuite Swim Up, en rol vanuit je bed zo het zwembad in. Dat is pas vakantie!

Vanaf €397.00 Meer informatie Boek reis

Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa - ultra all inclusive

Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa - ultra all inclusive
Sunweb Zomer

Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa is een prachtig luxe hotel aan het strand. Het heeft meerdere prachtige zwembaden en een spa om nog eens extra tot rust te komen, heerlijk! Voor kinderen is er een miniclub, waar zij gezellig mee kunnen doen met leuke spellen en tegelijkertijd vriendjes maken. Daarnaast zijn er ook nog eens meerdere restaurants (tegen betaling) om de smaakpapillen te prikkelen.

Vanaf €549.00 Meer informatie Boek reis

Hotel Ömer Holiday Resort

Hotel Ömer Holiday Resort
Sunweb Zomer

Het familievriendelijke Hotel Ömer Holiday Resort ligt verscholen tussen wat groene pijn- en palmbomen, die tot aan het smalle zandstrand reiken. De dolmus (een kleine bus) die voor het hotel stopt is een ideale en voordelige manier om het bruisende Kusadasi te bezoeken, dat op zo'n twee kilometer afstand ligt. De eenvoudige kamers liggen verspreid over verschillende delen in dit ruim opgezette resort. Het fijne aan dit hotel is dat er veel schaduwrijke plekjes te vinden zijn. Zo kun je bijvoorbeeld bij de poolbar onder een boom van een drankje genieten, al is de meest ultieme manier van verkoeling een duik in het helderblauwe water van het zwembad of de zee te nemen! Lekker actief bezig zijn kan erg goed hier: basketballen of fitnessen bijvoorbeeld. Ook het anitmatieteam organiseert leuke spellen en sportieve activiteiten. Voor kinderen is er een gezellige mini club. Vind je het na al die activiteiten tijd om te ontspannen? Dan biedt het rustgevende wellness center uitkomst.

Vanaf €289.00 Meer informatie Boek reis