Oriente Atiram - Formule 1

Combineer een bezoek aan de Catalaanse hoofdstad Barcelona met de Spaanse Grand Prix op Circuit Catalunya. Je vliegt op vrijdag 10 mei vanuit Amsterdam naar Barcelona en je verblijft in Hotel Oriente Atiram, het hotel ligt aan de befaamde La Rambla in Barcelona. Na aankomst heb je ruim de tijd om de Spaanse stad te leren kennen en te ontdekken, na een eerste goede dag staat op zaterdag de transferbus te wachten om je naar het circuit te brengen. Daar geniet je vanaf je gekozen plek van de laatste vrije training en de kwalificaties, na afloop word je weer naar het hotel gebracht. Op zondag geniet je in Hotel Oriente Atiram van een uitgebreid ontbijt buffet en met een goed gevulde maag reis je weer af naar het circuit. Het is vandaag race dag en vanaf jouw plek geniet je van alle sensatie die Circuit Catalunya te bieden heeft. Door middel van de Pelouse - Toegangskaart kun je je rondom het circuit bewegen, kies jij voor een upgrade naar de Orange Zone op Tribune G, dan bevind je je tussen alle Nederlandse fans! Dit circuit kent voor de echte kenners geen geheimen meer, de coureurs rijden hier jaarlijks hun wintertests en kennen het circuit door en door. Het circuit kent iets meer dan 4.5 kilometer en vanaf elke plek volg je de sensatie, gebeurd dit niet voor je neus dan volg je alles op de mega schermen. Reis mee met TUI en beleef de Grand Prix zelf!

Vanaf €829,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Hotel Luna Park

Hotel Luna Park
DeJongIntra.nl

Goed hotel met mooie kamers dat de faciliteiten deelt met hotel Luna Club.

Vanaf €153.00 Meer informatie Boek reis

Hotel Barcelona Century

Hotel Barcelona Century
Suntip.nl

Dit populaire hotel ligt in de wijk Léixample, dichtbij de kathedraal en het Picasso museum. Verscheidene winkel. en amusementsmogelijkheden, alsmede tal van bezienswaardigheden zijn gemakkelijk...

Vanaf €139.00 Meer informatie Boek reis

Aparthotel Tahiti Playa Suites

Aparthotel Tahiti Playa Suites
DeJongIntra.nl

De voormalige appartementen Thalassa zijn in de winter van 2016/2017 volledig gerenoveerd en gaan verder onder de naam Tahiti Playa Suites.

Vanaf €198.00 Meer informatie Boek reis